Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g1351g1811kcal120.3g245.9g35.1g58.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1852g648kcal18.5g127.8g9.3g25.9g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Voi 150g1089kcal1.8g0.6g122.1g0g
Rypsiöljy 225g1992kcal0g0g225.2g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g500g1952kcal10g12.5g210.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1001g801kcal130.1g20g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11240g16940kcal580.8g874.6g1246.2g186.6g
Valittu annoskoko5620g8470kcal290.4g437.3g623.1g93.3g
Annoskoko puolitettuna2810g4235kcal145.2g218.7g311.6g46.7g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143