Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g169g226kcal15g30.7g4.4g7.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)232g81kcal2.3g16g1.2g3.2g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.3g0g
Rypsiöljy 28g249kcal0g0g28.2g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g63g244kcal1.3g1.6g26.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki125g100kcal16.3g2.5g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1405g2117kcal72.6g109.4g156g23.4g
Valittu annoskoko703g1059kcal36.3g54.7g78g11.7g
Annoskoko puolitettuna351g529kcal18.2g27.4g39g5.9g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143