Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g203g272kcal18g36.9g5.3g8.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)278g97kcal2.8g19.2g1.4g3.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g75g293kcal1.5g1.9g31.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki150g120kcal19.5g3g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1686g2541kcal87.2g131.4g187g28g
Valittu annoskoko843g1271kcal43.6g65.7g93.5g14g
Annoskoko puolitettuna422g635kcal21.8g32.9g46.8g7g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143