Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g237g317kcal21g43g6.1g10.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)324g113kcal3.2g22.4g1.6g4.5g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Voi 26g191kcal0.3g0.1g21.4g0g
Rypsiöljy 39g349kcal0g0g39.4g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g88g342kcal1.8g2.2g36.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki175g140kcal22.8g3.5g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1967g2965kcal101.6g153g218g32.6g
Valittu annoskoko984g1482kcal50.8g76.5g109g16.3g
Annoskoko puolitettuna492g741kcal25.4g38.3g54.5g8.2g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143