Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 267g61kcal1.5g9.2g0.8g3.7g
Peruna, keskikokoinen 60g791g475kcal11.9g102.8g0.8g7.1g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g400g24kcal0.4g2g1.6g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g266g439kcal53.2g0g26.6g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g101g77kcal0.9g24.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3650g2150kcal135.8g276.6g59.8g21.6g
Valittu annoskoko1825g1075kcal67.9g138.3g29.9g10.8g
Annoskoko puolitettuna913g538kcal34g69.2g15g5.4g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198