Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g233g77kcal7.7g11.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 170g584kcal17.3g119.1g2g6g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g17g115kcal0g0g12.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki145g81kcal12.4g7.3g0.3g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g58g47kcal11.6g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Oltermanni 17%119g322kcal35.8g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g2810kcal201g276.4g97g12g
Valittu annoskoko1113g1405kcal100.5g138.2g48.5g6g
Annoskoko puolitettuna557g703kcal50.3g69.1g24.3g3g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339