Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu80g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g266g88kcal8.8g13g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 194g667kcal19.8g136.1g2.3g6.8g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g20g132kcal0g0g14.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki166g93kcal14.1g8.3g0.3g0g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g67g53kcal13.3g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Oltermanni 17%136g368kcal40.9g0g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g3211kcal229.6g315.6g110.8g13.6g
Valittu annoskoko1272g1606kcal114.8g157.8g55.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna636g803kcal57.4g78.9g27.7g3.4g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339