Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g17g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.5g17kcal0g0g1.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki21g12kcal1.8g1g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g8.3g6.6kcal1.7g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Oltermanni 17%17g46kcal5.1g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g401kcal28.8g39.2g13.6g1.8g
Valittu annoskoko159g201kcal14.4g19.6g6.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna80g100kcal7.2g9.8g3.4g0.5g
Arvot/100g100g126kcal9.1g12.3g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339