Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu100g126kcal11g0.3g9g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g332g110kcal11g16.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 243g834kcal24.8g170.1g2.9g8.5g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g25g165kcal0g0g18.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki208g116kcal17.7g10.4g0.4g0g
Vesi332g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g83g67kcal16.6g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 91g130kcal11.4g0.3g9.4g0g
Oltermanni 17%170g460kcal51.1g0g29g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g4014kcal287.2g394.8g138.4g17g
Valittu annoskoko1590g2007kcal143.6g197.4g69.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna795g1004kcal71.8g98.7g34.6g4.3g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339