Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g67g22kcal2.2g3.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34g0.6g1.7g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g5g33kcal0g0g3.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki42g23kcal3.5g2.1g0.1g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g17g13kcal3.3g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Oltermanni 17%34g92kcal10.2g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g803kcal57.4g79.2g27.8g3.4g
Valittu annoskoko318g401kcal28.7g39.6g13.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna159g201kcal14.4g19.8g7g0.9g
Arvot/100g100g126kcal9g12.5g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339