Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g800g264kcal26.4g39.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.5g7g20.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g60g396kcal0g0g44.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g200g160kcal40g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Oltermanni 17%410g1107kcal123g0g69.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7654g9662kcal690.8g950.4g333g41g
Valittu annoskoko3827g4831kcal345.4g475.2g166.5g20.5g
Annoskoko puolitettuna1914g2416kcal172.7g237.6g83.3g10.3g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339