Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g51g0.9g2.6g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g7.5g49kcal0g0g5.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki62g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g25g20kcal5g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Oltermanni 17%51g138kcal15.3g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1204kcal86g118.4g41.4g5.2g
Valittu annoskoko477g602kcal43g59.2g20.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna238g301kcal21.5g29.6g10.4g1.3g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339