Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g133g44kcal4.4g6.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g10g66kcal0g0g7.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki83g47kcal7.1g4.2g0.2g0g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g33g27kcal6.6g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Oltermanni 17%68g184kcal20.4g0g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g1606kcal114.8g158g55.4g6.8g
Valittu annoskoko636g803kcal57.4g79g27.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna318g402kcal28.7g39.5g13.9g1.7g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339