Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g166g55kcal5.5g8.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g417kcal12.4g85.1g1.5g4.3g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g13g82kcal0g0g9.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki104g58kcal8.8g5.2g0.2g0g
Vesi166g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g42g33kcal8.3g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Oltermanni 17%85g230kcal25.6g0g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g2007kcal143.6g197.2g69.2g8.6g
Valittu annoskoko795g1004kcal71.8g98.6g34.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna398g502kcal35.9g49.3g17.3g2.2g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339