Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.4g1.8g5.1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g15g99kcal0g0g11.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g50g40kcal10g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Oltermanni 17%103g277kcal30.7g0g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1913g2415kcal172.6g237.6g83.2g10.2g
Valittu annoskoko957g1208kcal86.3g118.8g41.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna478g604kcal43.2g59.4g20.8g2.6g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339