Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jyväleipä (jauhoton,hiivaton)

Sekoita ensin keskenään
kolme kananmunaa,
200g rahkaa ja
1dl juustoraastetta.

Sekoita kuivat aineet keskenään, eli 1 dl mantelijauhetta
2 dl vapaavalintaisia jyviä ja siemeniä.

Lisää 2 tl leivinjauhetta ja ripaus ruokasoodaa sekä 1 tl merisuolaa.

Yhdistä seokset ja lisää 2rkl vettä ja 2rkl rypsiöljyä, jotta taikina on tarpeeksi löysää.

Levitä taikina uunipellille ja paista 200 asteessa noin 20 min tai kunnes leipä on kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Pj86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu185g233kcal20.4g0.6g16.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100g600kcal24g6.6g54g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g200g116kcal18g10g0.4g0g
Auringonkukan siemenet, kuorittu (Risetti)40g228kcal9.1g7.8g19.8g0g
Seesaminsiemen60g338kcal16.1g6.6g28.9g5.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 30g97kcal8.7g2.1g6g9.2g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti30g170kcal7.4g4.2g13.8g0g
Psylliumkuitu, annos 6g6g3kcal0g0g0g5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl10g90kcal0g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g4385kcal254.4g83.4g345.2g39g
Valittu annoskoko801g2193kcal127.2g41.7g172.6g19.5g
Annoskoko puolitettuna401g1096kcal63.6g20.9g86.3g9.8g
Arvot/100g100g274kcal15.9g5.2g21.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290202