Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Porkkana keitetty250g68kcal1.5g12.8g0.5g6.5g
Ohrasuurimo 200g645kcal16.5g126.3g4g15.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9644g4365kcal365g407g131.2g55g
Valittu annoskoko4822g2183kcal182.5g203.5g65.6g27.5g
Annoskoko puolitettuna2411g1091kcal91.3g101.8g32.8g13.8g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422