Texmex-lasagne kesäkurpitsasta

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli, lisää taco-mausteseos sekä loraus vettä.

Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi joko veitsellä tai juustohöylällä, riippuen kuinka ohuita haluat.

Itse jätin n. 1/2cm paksuisiksi, koska tykkään, että on vähän pureskeltavaakin..

Lado kerroksittain vuokaan järjestyksellä: Jauheliha, sienet, juusto, kesäkurpitsa.

Viimeinen kerros kuitenkin jauhelihaa/sieniä ja päällä juustoraastetta.

Paista 200 asteessa n. 1/2 tuntia tai kunnes juustoraaste saa vähän väriä.

Kesäkurpitsoja käytin n.15 min uunissa jolla saatiin estettyä lasagnen liiallinen vetistyminen.

Sienet oli mulla tuoreita mutta alkup.

Ohjeeseen kuului ilmeisesti säilykesieniä.

Itse lisäsin pakettiin vielä 140g pekonia ja ruoka oli aikalailla täydellistä ;)

Alkup.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Haikim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g20g60kcal0.9g12g0.9g0g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Edam juusto150g406kcal45.1g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g1727kcal175.8g39.4g95.2g7.6g
Valittu annoskoko846g864kcal87.9g19.7g47.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna423g432kcal44g9.9g23.8g1.9g
Arvot/100g100g102kcal10.4g2.3g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290738