Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sieni-pekonirisotto ala Tuula

Paloittele sienet ja hienonna sipuli.

Suikaloi ja huuhdo purjo.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Kiuhauta vesi (ja viini) kattilassa ja lisää fondi.

Kuullota sipulit ja riisi.

Lisää sienet ja sekoittele.

Kaada kuumaa kasvislientä vähitellen.

Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin.

Lisää uusi annos vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin.

Aikaa kuluu 15-20 min. Kuullota purjo ja sitten nopeasti kirsikkatomaatin.

Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla..

Sekoita risoton joukkoon balsamiviinietikka.

Kaada purjo-tomaattiseos keoksi riisin keskelle.

Tarjoa porsaanfilepihvien ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 250g171kcal0.8g1.5g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g200g684kcal13.8g156g0.8g2.6g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g28g17kcal0.7g1.4g2g0.2g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g180g54kcal1.8g7.2g0.5g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g342g410kcal75.2g3.1g12g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3196g3216kcal189.4g355g82g14.8g
Valittu annoskoko1598g1608kcal94.7g177.5g41g7.4g
Annoskoko puolitettuna799g804kcal47.4g88.8g20.5g3.7g
Arvot/100g100g101kcal5.9g11.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290876