Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 35g116kcal2.9g22.6g0.7g3.2g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Perunamuusi175g139kcal2.8g21.2g4.7g1.4g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g280g938kcal33.6g184.8g6.7g23g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g10g32kcal1.3g6.1g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2542g4739kcal125.4g763g124.4g76.8g
Valittu annoskoko1271g2370kcal62.7g381.5g62.2g38.4g
Annoskoko puolitettuna636g1185kcal31.4g190.8g31.1g19.2g
Arvot/100g100g186kcal4.9g30g4.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941