Sitruunainen rakuunabroileri ja uunijuurekset
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Mausta uunijuurekset; ripaus suolaa, 2 tl rosmariinia, loraus öljyä, 1 tl balsamicoa.
Levitä juurekset tasaisesti uunipellille ja työnnä uuniin (noin 35 min).
Murskaa 2-3 valkosipulinkynttä ja 1-2 tl suolaa keskenään.
Sekoita 1 dl valkkaria, 2 rkl sitruunamehua, ripaus mustapippuria, 2 tl dijon-sinappia ja 2-3 rkl rakuunaa keskenään.
Nuiji fileitä hieman litteämmiksi, kuumenna pari rkl öljyä pannussa ja lisää valkosipuli-suolaseos.
Lisää broilerinfileet ja ruskista kevyesti.
Lisää viini-sitruuna-rakuunaseos ja anna porista muutama minuutti.
Lisää ruokakerma ja hauduta miedolla lämmöllä vielä 5-10 min.
Tarjoa rosmariinisten uunijuuresten kera.
Bon Appetit!
Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa
Mt