Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 400g514kcal82.9g0g20g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g779g288kcal7.8g46.8g8.6g12.5g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g1743kcal182.8g98.8g69.4g26.8g
Valittu annoskoko1240g872kcal91.4g49.4g34.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna620g436kcal45.7g24.7g17.4g6.7g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630