Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 480g616kcal99.5g0g24g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g935g346kcal9.4g56.1g10.3g15g
Oliiviöljy 7.2g64kcal0g0g7.2g0g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g2092kcal219.4g118.6g83.2g32.2g
Valittu annoskoko1488g1046kcal109.7g59.3g41.6g16.1g
Annoskoko puolitettuna744g523kcal54.9g29.7g20.8g8.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630