Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 719g925kcal149.3g0g36g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g1403g519kcal14g84.2g15.4g22.4g
Oliiviöljy 11g95kcal0g0g10.8g0g
Sipuli 99g30kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g3138kcal329g177.8g124.8g48.2g
Valittu annoskoko2232g1569kcal164.5g88.9g62.4g24.1g
Annoskoko puolitettuna1116g785kcal82.3g44.5g31.2g12.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630