Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 799g1027kcal165.9g0g40g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g1559g577kcal15.6g93.5g17.1g24.9g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g3487kcal365.8g197.6g138.6g53.6g
Valittu annoskoko2480g1743kcal182.9g98.8g69.3g26.8g
Annoskoko puolitettuna1240g872kcal91.5g49.4g34.7g13.4g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630