Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 200g257kcal41.5g0g10g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g390g144kcal3.9g23.4g4.3g6.2g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1241g872kcal91.4g49.4g34.8g13.4g
Valittu annoskoko621g436kcal45.7g24.7g17.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna310g218kcal22.9g12.4g8.7g3.4g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630