Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 320g411kcal66.3g0g16g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g624g231kcal6.2g37.4g6.9g10g
Oliiviöljy 4.8g42kcal0g0g4.8g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1984g1395kcal146g79g55.6g21.4g
Valittu annoskoko992g697kcal73g39.5g27.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna496g349kcal36.5g19.8g13.9g5.4g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630