Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 26g20kcal3.4g0.3g0.1g1.8g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 47g417kcal0g0g47.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 341g1170kcal34.7g238.6g4.1g11.9g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)262g682kcal68.2g3.9g44.6g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g210g239kcal29.4g2.1g12.6g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)210g84kcal3.6g17.2g0.2g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g140g84kcal0.6g21g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g5389kcal279.8g566.2g217.6g28.6g
Valittu annoskoko1498g2695kcal139.9g283.1g108.8g14.3g
Annoskoko puolitettuna749g1347kcal70g141.6g54.4g7.2g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776