Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 30g22kcal3.9g0.3g0.1g2.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 54g477kcal0g0g53.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1337kcal39.7g272.7g4.7g13.6g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)300g779kcal77.9g4.5g50.9g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g240g273kcal33.6g2.4g14.4g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)240g96kcal4.1g19.7g0.2g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g160g96kcal0.6g24g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3424g6159kcal319.6g647.2g248.8g32.6g
Valittu annoskoko1712g3080kcal159.8g323.6g124.4g16.3g
Annoskoko puolitettuna856g1540kcal79.9g161.8g62.2g8.2g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776