Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 7.5g5.6kcal1g0.1g0g0.5g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g119kcal0g0g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)75g195kcal19.5g1.1g12.7g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g60g68kcal8.4g0.6g3.6g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)60g24kcal1g4.9g0.1g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g40g24kcal0.2g6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana856g1540kcal80g161.8g62.2g8.2g
Valittu annoskoko428g770kcal40g80.9g31.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna214g385kcal20g40.5g15.6g2.1g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776