Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 11g8.4kcal1.5g0.1g0g0.8g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 20g179kcal0g0g20.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.3g1.8g5.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)112g292kcal29.2g1.7g19.1g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g90g103kcal12.6g0.9g5.4g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)90g36kcal1.5g7.4g0.1g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g60g36kcal0.2g9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1284g2310kcal119.8g242.8g93.4g12.2g
Valittu annoskoko642g1155kcal59.9g121.4g46.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna321g578kcal30g60.7g23.4g3.1g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776