Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 27g238kcal0g0g26.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g668kcal19.8g136.3g2.3g6.8g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)150g390kcal39g2.2g25.5g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g120g137kcal16.8g1.2g7.2g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)120g48kcal2g9.8g0.1g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g80g48kcal0.3g12g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1712g3079kcal159.8g323.4g124.4g16.2g
Valittu annoskoko856g1540kcal79.9g161.7g62.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna428g770kcal40g80.9g31.1g4.1g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776