Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g240g377kcal52.3g0g17g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 400g220kcal6.4g52.7g0.7g3.4g
Sieni tatti, hapero 40g11kcal0.7g1.2g0.2g0.8g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk20g7.8kcal0.3g1.5g0g1g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali120g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4g0.8kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g10g17kcal1.7g2.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7048g1708kcal131g157.6g61.8g30.2g
Valittu annoskoko3524g854kcal65.5g78.8g30.9g15.1g
Annoskoko puolitettuna1762g427kcal32.8g39.4g15.5g7.6g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936