Riista seljanka
Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.
Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.
Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.
Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.
Laita ruskistetut lihat kattilaan.
Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.
Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.
Lisää muutkin mausteet.
Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.
Nauti joko smetanalla tai ilman.
Seuraavana päivänä aina parempaa.
tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.
Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..
Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa
Jaska78