Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 250g1343kcal2.3g1.7g150g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 180g257kcal22.5g0.5g18.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.8g3.5g10.2g
Grahamjauho 248g812kcal26.1g150.2g5.4g24.5g
Mustikka metsä- 1000g440kcal5g64g6g33g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g200g234kcal5.6g8g20g0g
Rahka Milbona500g340kcal61g19.5g1g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g226kcal19.8g0.5g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6383g12082kcal344.2g1580.6g441.2g135.4g
Valittu annoskoko3192g6041kcal172.1g790.3g220.6g67.7g
Annoskoko puolitettuna1596g3021kcal86.1g395.2g110.3g33.9g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163