Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.6g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.5g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g65g117kcal2.7g16.3g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1031g306kcal19.8g32.8g10.6g0g
Valittu annoskoko516g153kcal9.9g16.4g5.3g0g
Annoskoko puolitettuna258g77kcal5g8.2g2.7g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334