Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g481g625kcal100.9g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Voimariini normaalisuolainen6g43kcal0.1g0.1g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2292g1494kcal207.4g18.4g64g2.2g
Valittu annoskoko1146g747kcal103.7g9.2g32g1.1g
Annoskoko puolitettuna573g374kcal51.9g4.6g16g0.6g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480