Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g561g729kcal117.7g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi15g43kcal1.4g1.1g3.5g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Voimariini normaalisuolainen7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2674g1744kcal241.8g21.8g74.6g2.6g
Valittu annoskoko1337g872kcal120.9g10.9g37.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna669g436kcal60.5g5.5g18.7g0.7g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480