Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g641g833kcal134.5g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4.1g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Voimariini normaalisuolainen8g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3056g1993kcal276.2g24.6g85.4g2.8g
Valittu annoskoko1528g996kcal138.1g12.3g42.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna764g498kcal69.1g6.2g21.4g0.7g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480