Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g80g104kcal16.8g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Voimariini normaalisuolainen1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g249kcal34.6g3.2g10.6g0.4g
Valittu annoskoko191g125kcal17.3g1.6g5.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna96g62kcal8.7g0.8g2.7g0.1g
Arvot/100g100g65kcal9.1g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480