Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g160g208kcal33.6g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Voimariini normaalisuolainen2g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana764g498kcal69g6.2g21.2g0.8g
Valittu annoskoko382g249kcal34.5g3.1g10.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna191g125kcal17.3g1.6g5.3g0.2g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480