Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g240g312kcal50.5g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi6.6g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Voimariini normaalisuolainen3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1146g747kcal103.6g9.4g32g1.2g
Valittu annoskoko573g374kcal51.8g4.7g16g0.6g
Annoskoko puolitettuna287g187kcal25.9g2.4g8g0.3g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480