Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g320g416kcal67.3g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Voimariini normaalisuolainen4g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1528g996kcal138g12.4g42.6g1.4g
Valittu annoskoko764g498kcal69g6.2g21.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna382g249kcal34.5g3.1g10.7g0.4g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480