Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g400g521kcal84.1g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Voimariini normaalisuolainen5g36kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g1245kcal173g15.6g53.4g1.8g
Valittu annoskoko955g623kcal86.5g7.8g26.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna478g311kcal43.3g3.9g13.4g0.5g
Arvot/100g100g65kcal9.1g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480