Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl300g1200kcal0g300g0g0g
Oivariini vähärasvainen100g550kcal1g1g60g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal5g7.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai293g1024kcal35.1g207.7g6.1g8.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Raparperi 500g168kcal3.5g27.5g0.5g7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Oivariini vähärasvainen45g248kcal0.5g0.5g27g0g
Perunajauho 1dl=70g30g101kcal0g24.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4074g7745kcal177g1195g241.2g31.8g
Valittu annoskoko2037g3872kcal88.5g597.5g120.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna1019g1936kcal44.3g298.8g60.3g8g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624