Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 550g688kcal115.5g0g24.8g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g80g183kcal25.6g0.4g8.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original10g7kcal0.4g0.8g0.3g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g30g118kcal9.6g0g8.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g2047kcal305.2g12.8g85.8g2g
Valittu annoskoko710g1024kcal152.6g6.4g42.9g1g
Annoskoko puolitettuna355g512kcal76.3g3.2g21.5g0.5g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642