Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 749g805kcal142.7g0g25.4g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g374g1134kcal71.1g1.9g93.6g0g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkoviini kuiva 150g103kcal0.5g0.9g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g4213kcal434.4g26.8g239.2g9.8g
Valittu annoskoko1458g2107kcal217.2g13.4g119.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna729g1053kcal108.6g6.7g59.8g2.5g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794