Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 83g89kcal15.9g0g2.8g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g42g126kcal7.9g0.2g10.4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkoviini kuiva 17g11kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g468kcal48.4g3g26.4g1.2g
Valittu annoskoko162g234kcal24.2g1.5g13.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna81g117kcal12.1g0.8g6.6g0.3g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794