Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 499g536kcal95.1g0g17g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g250g756kcal47.4g1.2g62.4g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkoviini kuiva 100g68kcal0.3g0.6g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g2809kcal289.6g17.8g159.6g6.6g
Valittu annoskoko972g1404kcal144.8g8.9g79.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna486g702kcal72.4g4.5g39.9g1.7g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794