Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa500g85kcal2g12.5g3g3.5g
Sipuli, paistettu 100g101kcal1.3g4.9g8.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g320g65kcal1.9g12.2g1g4.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 250g748kcal45g3g62.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima60g234kcal17.4g0g18g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 250g345kcal46.9g0g17.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3020g3537kcal230.6g68.4g260.6g19.8g
Valittu annoskoko1510g1769kcal115.3g34.2g130.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna755g884kcal57.7g17.1g65.2g5g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945