Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pastakastike kapriksilla

Kuullota silputut sipulit pekonin kera.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää avuatumaan mustapippuria myllystä, oregano ja pyree.

Pyöräytä hetki.

Lisää murska, vesi ja lihaliemijauhe.

Keitä hetki.

Lisää juurekset, sokeri ja suola.

Kypsennä.

Tarkista mausteet, lisää kaprikset liemineen ja suurusta maizenalla tai ruskealla suurusteella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Eiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1282kcal107.1g0g95.8g0g
Pekoni rasvainen 50g188kcal6g0g18.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g30g26kcal1.4g4.8g0.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500g175kcal5g32.5g2.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 11g22kcal3.2g0.7g0.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g180g45kcal1.8g8.8g0.4g4.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro30g9kcal0.6g1.3g0.2g1g
Maizena maissitärkkelys45g158kcal0.4g39.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3453g3984kcal254.8g209.8g237.2g17.4g
Valittu annoskoko1727g1992kcal127.4g104.9g118.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna863g996kcal63.7g52.5g59.3g4.4g
Arvot/100g100g115kcal7.4g6.1g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294385